(2)

MILF Dagboken

e-bok


Det Ă€r min tur nu. Jag har uppfyllt samhĂ€llsplikten med familj och jobb. Nu ska jag ligga runt sĂ„ mycket jag kan innan jag dör. Det finns bara en regel: Han fĂ„r inte vara under 25. Eller 21
inte under 21 Ă„r.

Amir krossar mitt hjÀrta. Vi hade mötts djupt emotionellt online, innan vi Àntligen trÀffades pÄ flygplatsen och vi Äkte ivÀg för att fira min födelsedag i norr.

FrĂ„n första stund kunde vi inte hĂ„lla hĂ€nderna frĂ„n varandra, trots rĂ€dslan för att dömas i andras ögon. Han Ă€r inte bara hĂ€lften sĂ„ gammal som jag, utan ocksĂ„ frĂ„n Mellanöstern – en kombination som vissa mĂ€nniskors smĂ„ sinnen har svĂ„rt att hantera.

Men i stugan vid fjĂ€llets fot blomstrar vĂ„r kĂ€rlek ohĂ€mmat nĂ€r jag tar honom pĂ„ golvet och han mig pĂ„ samma sĂ€tt. Föga anar jag att han Ă€r förlovad nĂ„gon annanstans, ett offer för traditioner – och han ska Ă€lska och lĂ€mna mig. Min sista gĂ„va till honom Ă€r att dumpa honom sĂ„ iskallt att han inte saknar oss.

MILF Dagboken bestĂ„r av 7 noveller dĂ€r jag berĂ€ttar allt om mina busiga möten med unga mĂ€n. DĂ€r finns nĂ„got för alla smaker, för min nyfikenhet Ă€r högre Ă€n min moral
 Det som förenar dessa berĂ€ttelser Ă€r min eviga kĂ€rlek till unga, vackra mĂ€n och min förmĂ„ga att veta vad bĂ„de de och jag behöver.