(19)

Meningen med livet

ljudbok och e-bok


Radarparet jÀttemyrsloken och hasselmusen, frÄn Augustprisnominerade Konstiga djur och uppföljaren En annan resa, Àr tillbaka igen med ett tredje Àventyr i skön Nalle Puh-anda. Denna gÄng frossar de i djupsinniga funderingar om alltings mening. En humoristisk, varm och tÀnkvÀrd höglÀsningsbok för bÄde liten, och stor.

Snart Ă€r jĂ€ttemyrsloken ingen fis i rymden lĂ€ngre. Han har nĂ€mligen bestĂ€mt sig för att bli nĂ„got större – en författare – och skriva en bok om meningen med livet. Det enda problemet Ă€r att han inte riktigt Ă€r sĂ€ker pĂ„ vad livet egentligen gĂ„r ut pĂ„. JĂ€ttemyrsloken rusar ut i skogen för att finna inspiration och pratar med skogens invĂ„nare om alltings mening. Den ena tror pĂ„ Bengt, den andra tror pĂ„ mat. Den mystiska surikaten Doris verkar dock vara den som sitter inne med svaret. Eller inte 


En underhÄllande och finurlig berÀttelse av Lotta Olsson, en av Sveriges frÀmsta ordkonstnÀrer. Uttrycksfulla, knasroliga illustrationer i mustig fÀrgskala av Maria Nilsson Thore.


UpplÀsare: Jan Modin
LĂ€ngd: