(154)

Memento mori

ljudbok och e-bok


Ett paket med okÀnd avsÀndare anlÀnder till den rÀttsmedicinska avdelningen. NÀr sekreteraren som tagit emot det öppnar kartongen möts hon av en vidrig stank och en fruktansvÀrd syn: inne i lÄdan ligger ett mÀnniskohuvud! Det Àr vanstÀllt av förruttnelse men kulan i skallen vittnar om en vÄldsam död. Till en början kan personalen inte förstÄ varför huvudet levererats just till dem. Men nÀr identifieringen Àr klar gÄr den fasansfulla sanningen upp för dem.

En tid dessförinnan blev rÀttslÀkaren Ella Andersson inkopplad pÄ ett fall som visar sig ha kopplingar till organiserad brottslighet. Kan den makabra försÀndelsen ha nÄgot med det att göra?

”Memento mori” Ă€r tredje delen i Elias Palms serie om rĂ€ttslĂ€kare Ella Andersson. En viljestark och sjĂ€lvstĂ€ndig kvinna som inte drar sig för att gĂ„ sin egen vĂ€g dĂ„ det gĂ€ller att fĂ„ fram sanningen. Detta Ă€r en nyinspelning och en omarbetad version av första utgĂ„van av "Memento mori".

Elias Palm arbetar sjÀlv som rÀttslÀkare sedan mÄnga Är tillbaka och Àr vÀl insatt i det han skriver om.

”Jag blir helt tagen pĂ„ sĂ€ngen 
 spĂ€nningen hĂ„lls uppe, frĂ„n början till slut!”

/Litteraturmagazinet


UpplÀsare: Lo Kauppi
LĂ€ngd:

4.0

154 recensioner

Lotta

2022-04-26

Mycket bra!!

Sassa

2022-03-05

TACK ELIAS PALM FÖR DEN HÄR HEEELT OTROLIGT SPÄNNANDE BOKEN!!!! Jag har ingen aning om hur du gör det men nĂ€r man tror att ingen bok kan bli mer spĂ€nnande sĂ„ SKRIVER DU EN TILL SOM ÄR MER SPÄNNANDE😳 SKRIVER DU EN TILL BOK SÅ MÅSTE JAG BE EN LÄKARE SKRIVA UT HJÄRTMEDICIN ÅT MIGđŸ˜± MEN SNÄLLA, SNÄLLA SKRIV EN TILL!!! (Nu har jag inga nagelband kvar heller, Naglarna hade jag redan bitit ner efter dom första böckerna) 😏

Lena

2022-01-12

SpÀnnande, lÀrorik, har lÀst alla i ett streck! Nu fÄr min sambo mig tillbaka. :)