(399)

Mellan dig och mig

ljudbok och e-bok


En kvick, smart och kÀnslosam kÀrlekshistoria med precis rÀtt mÀngd brittisk sÀlta.

NÀr Roisin och hennes pojkvÀn Joe bestÀmmer sig för att följa med sina vÀnner ut pÄ landet en helg har de tre saker att fira: en födelsedag, en förlovning och premiÀren av tv-serien som Joe har skrivit. Men under helgen ökar spÀnningarna mellan dem, och Roisin börjar tvivla pÄ deras framtid ihop. Konflikten bryter ut pÄ riktigt nÀr det första serieavsnittet sÀnds och Roisin inser att Joe har anvÀnt deras relation som grund för handlingen.

Arg och uppriven bestĂ€mmer Roisin sig för att tillfĂ€lligt flytta hem och hjĂ€lpa till pĂ„ familjens pub. Men problemen följer efter och varje vecka sĂ€nds nya avsnitt dĂ€r hon tvingas se pĂ„ hur hemligheter, svek och otrohet avslöjas för allmĂ€nheten – och för henne sjĂ€lv. Men Ă€r allt verkligen baserat pĂ„ verklighet? NĂ€r en av Roisins gamla vĂ€nner dessutom dyker upp tar livet plötsligt en ovĂ€ntad vĂ€ndning.

“McFarlane Ă€r en mĂ€stare pĂ„ att skriva lĂ€ttsamt om tunga Ă€mnen (
) Galen i dig Ă€r lysande. Det glimrar om precis allting!” Ihyllan.se

“Mhairi McFarlanes stil Ă€r klockren – hon fĂ„r en att skratta, men hon fĂ„r en ocksĂ„ att kĂ€nna. Jag avgudar henne!” Sally Thorne, författare

Mhairi McFarlane debuterade med You Had Me At Hello som blev en omedelbar succé och sedan dess har hon skrivit en lÄng rad hyllade romaner som översatts till svenska, senast Galen i dig (2022). McFarlane bor i Nottingham med sin man och deras katt. Hennes förnamn uttalas VÀ-ri.



3.8

399 recensioner

Jennifer

2024-04-25

Lyssnat en tredjedel och fÄr absolut inget grepp om den. MÄnga namn att hÄlla koll pÄ ocksÄ. Ne, kommer inte lyssna klart pÄ denna.

ulrika

2024-01-28

.

Julia

2024-01-20

Faktiskt lite svĂ€ngar som jag inte sĂ„g 👌