(2)

Med utsikt mot havet - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


"Ann var blond med ett smalt ansikte och grÄa ögon. Hon sov pÄ en halmmadrass och ryggsÀcken sÄg ut som om den stÀndigt var klar för avresa. Vi satt med korslagda ben mitt pÄ golvet med ett schackbrÀde mellan oss. Hon pratade engelska, vilket var ett nöje att lyssna till, och om hon hade tagit bÀttre hand om sina bönder hade jag varit illa ute. Nu var vi jÀmbördiga. Hon hade alltid pÄ sig en lössittande tröja och en halvlÄng kjol som effektivt dolde hennes kroppsformer. Mörka strumpor. HÀnderna var eleganta, lÄnga fingrar som flyttade en springare och gav mig problem.

En kvÀll knackade det pÄ dörren. Utanför stod Ann med schackbrÀdet under armen. Det var inte första gÄngen hon kom med spelet och hon var som vanligt kysk i sina klÀder. Hennes ögon var diskret sminkade, hon luktade svagt av dyr parfym och hade en utstrÄlning som tÀnde den djupa lÀngtan efter en kvinna i mig. "Förloraren mÄste ta av sig ett plagg", sa hon allvarligt.

Hur kommer kvÀllen att bli?"

LÀs Àven "Mareld".

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.


UpplÀsare: Adam Green
LĂ€ngd: