(395)

Med livet som insats

ljudbok och e-bok


Det har varit en hÀndelserik mandatperiod för kulturutskottets ordförande Emilia Berg, men nu stÄr Àntligen riksdagens sommaruppehÄll för dörren. Det Àr snart dags för den Ärliga politikerveckan i Visby och Almedalen och till hösten drar valrörelsen i gÄng. Allra mest lÀngtar Emilia efter semester tillsammans med sina barn.

DÄ hÀnder det oerhörda. Ett bombhot som sÀtter stopp för vÄrens allra sista omröstning i riksdagen visar sig vara inledningen pÄ en dödlig konspiration med förgreningar högt upp i ett av regeringspartierna. En sammansvÀrjning pÄ den absoluta högerkanten tÀnker genomföra ett blodigt och vÄldsamt attentat under Almedalsveckan. Emilias namn tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker stÄr överst pÄ konspiratörernas dödslista.

Dagarna i Almedalen Àr en osynlig nedrÀkning mot det fruktansvÀrda som Àr pÄ vÀg att hÀnda. Emilias personliga koppling till en av konspiratörerna leder henne in i sammansvÀrjningens hjÀrta. I slutÀndan Àr hon den enda som kan stoppa terrordÄdet, med sitt eget liv som insats.


UpplÀsare: Maria Lyckow
LĂ€ngd:

4.0

395 recensioner

Maria

2024-04-15

Veronika Palm skriver initierat och spÀnnande om dagsaktuella frÄgor. Rekommenderas varmt!

Ulrika

2024-01-13

Gick inte att lyssna pÄ, stolpig och rabblande upplÀsning - total avsaknad av inlevelse.

Birgitta

2023-12-23

Jag har problem med att lyssna pÄ den hÀr upplÀsaren.