(669)

Med facit i hand så var inte misshandeln hård nog - en sann berättelse

ljudbok


Jag snurrar runt och får i samma sekund ett hårt slag i bröstet. Han har med full kraft kastat en bräda mot mig. Jag vacklar till och är nära att falla omkull. I nästa ögonblick är han över mig och knuffar mig rätt in i en arbetsbänk. Smärtan i bröstet förbyts i en lika intensiv ryggsmärta. Jag skriker till. Men han bryr sig inte. I stället tar han tag om mina axlar och slänger ner mig på golvet, sätter sig på mig och tar strypgrepp. Allt går så fort att jag inte riktigt hinner fatta vad som händer. Jag får inte luft och fäktar förtvivlat med armarna, samtidigt som det börjar flimra framför mina ögon. Är det nu jag ska dö?

"Med facit i hand så var inte misshandeln hård nog" är en sann berättelse om att inte bara leva som medberoende i en destruktiv relation – utan också att överleva den.


Uppläsare: Karin Skog
Längd:

3.8

669 recensioner

Ingerb

2024-04-10

Kärleken är blind ibland.

Eva

2024-02-23

Helt otrolig. Det måste finnas någon slags lägsta nivå på hur mycket en människa ska behöva ta emot - och ändå inte fatta någonting. Tråkigt skriven, upprepningar och man visste hela tiden vad nästa steg skulle bli.

Emma

2024-02-12

Så otroligt modigt att ta sina erfarenheter till att skriva en bok som kan hjälpa andra. Välskriven & berörande. Bevis på att det finns ett liv efter en sådan relation