(62)

Markisens skyddsling

ljudbok och e-bok


Under sin vistelse i Paris blir markisen av Elkesley ovÀntat förmyndare för Kitrina. Hon Àr oÀkta dotter till hans kusin, som rymde med en av drottning Viktorias hovdamer. Som förmyndare fÄr han omedelbart problem. Inte bara med att förhindra en shejks lömska planer pÄ att kidnappa Kitrina, utan ocksÄ för att han mÄste bekÀmpa den kÀrlek han kÀnner för henne. För hur ska han kunna ta Kitrina med till England dÀr hon bara skulle mötes av förakt och hÄn?

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd:

3.5

62 recensioner

Gun

2022-08-28

Har bara precis börjat lyssna pĂ„ boken, men det lĂ„ter inte bra nĂ€r upplĂ€saren gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng sĂ€ger ” juvelaren” istĂ€llet för juveleraren!