(366)

Mare Balticum V: Krypskytten

ljudbok


Trigger sÄg nu Rysslands president Potemkin genom kikarsiktet. Presidenten bar en skrÀddarsydd kostym frÄn nÄgot av Londons finare skrÀdderier. Dess smala kritstrecksrÀnder, tillsammans med den prydligt hopvikta nÀsduken i bröstfickan, vittnade om makt och pengar. Arrogansen som formligen dröp om mannen spÀdde bara pÄ Triggers beslutsamhet att Potemkins dagar nu definitivt var rÀknade.

I ett desperat försök att fÄ slut pÄ kriget i Sverige och Finland, skickas SOG-operatören Trigger till Ryssland för att likvidera president Potemkin. Det Àr ett sjÀlvmordsuppdrag, men ocksÄ landets enda chans att gÄ segrande ur det hopplösa kriget. Till sin hjÀlp fÄr Trigger en rad ovÀntade bundsförvanter.

"Krypskytten" Àr del fem i den spÀnnande serien "Mare Balticum". En fascinerande alternativ historieskildring som tecknar en realistisk bild av hur ett anfall mot Sverige skulle kunna utspelas, och överlevas. MÄstelyssning för alla som Àr intresserade av krig och spÀnning.



4.1

366 recensioner

Johan

2023-08-27

god idé men osannolikt

Anonym

2023-01-01

Bra skrivet och i stort sett bra upplĂ€st men jag mĂ„ste pĂ„peka, som Skaraborgare jag Ă€r, att Karlsborg ligger vid VÄTTERN och ingen annanstans. Sen undrar jag vad en "minut-lĂ€ggare" Ă€r för nĂ„gonting? MINutlĂ€ggare vet jag vad det Ă€r.

Sassa

2022-11-01

HANDBOK FÖR "MÖPAR"