(5)

Maktkamp - erotisk novell

ljudbok och e-bok


Han var raka motsatsen till vad hon hade förvÀntat sig, och vÀldigt olik fikets vanliga klientel. Kaféet brukade vara fullt av unga politiker, jazz- och bluesmusiker och konstnÀrer. Inte unga mÀn i trasiga yllebyxor, med halvt uppsatt hÄr och tryckta T-shirts.

För första gĂ„ngen pĂ„ det hĂ€r fiket stĂ€ngde hon boken och lade den pĂ„ bordet. Det hĂ€r var egentligen inte ett stĂ€lle för henne att spana pĂ„ mĂ€n, utan ett stĂ€lle dĂ€r hon kunde komma bort och koppla av pĂ„. ÄndĂ„ lyckades han dra till sig hennes uppmĂ€rksamhet ...

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.