(10)

Makt - erotiska noveller

ljudbok och e-bok


Min tro pĂ„ omedelbar kĂ€rlek uppstod pĂ„ en buss över en fjĂ€llövergĂ„ng i ett frĂ€mmande land. De kulturella skillnaderna mellan oss skapade ofta mindre konflikter, och mitt bristande sprĂ„k och hennes vĂ„ldsamma temperament gav extra nĂ€ring Ă„t elden. Men vĂ„r Ă€lskog tog ingen skada av vĂ„ra sammanstötningar, den blev snarare mer intensiv efter varje liten konfrontation. Hon erkĂ€nde att hon njöt av kĂ€nslan att bli tagen – hĂ„rt och en aning mot sin vilja. Detta berĂ€ttade hon för mig i smĂ„ stycken över tid, som om hon avslöjade svaret pĂ„ en gĂ„ta bit för bit 


Var det hÀr min kvinna? Var det hÀr kvinnan jag inte kunde leva utan, flickan jag hade mött pÄ en buss och gÄtt vilse i pÄ bara ett par timmar?

LÀs Àven StÄ till examen.

Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprÀngfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla Àr vÀlkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det Àr lÀsarna sjÀlva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat fÄ dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat Àn ordinÀrt nÀr Cupidos lÀsare behandlar Àmnet och levererar historier fulla av glÀdje, lekfullhet och njutning.