(77)

Magisk eld

ljudbok och e-bok


Uppfostrad av sin faster och farbror lever den vackra Alida i skuggan av skammen som hennes högt Àlskade far drog över familjen nÀr han gifte sig med hennes mor. Modern var ballerina vilket Àr likvÀrdigt med prostitution i Alidas förmyndares ögon. De ser det som sitt ansvar att straffa henne för hennes förÀldrars synder, och det vÀrsta Àr att de förbjuder henne att gifta sig eftersom hon bÀr sin mors dÄliga blod. Men hennes hopp vÀcks till liv nÀr hon fÄr följa med sin kusin Mary pÄ en resa till Ryssland, för att trÀffa Marys tilltÀnkta make. DÀr förÀlskar Alida sig i prins Volotarski, som hon vet att hon Àlskar förgÀves eftersom det Àr mannen hennes kusin ska gifta sig med. Dessutom har Mary andra planer för Alida.

Cartlands böcker Àger rum i de finare engelska kretsarna och i exotiska miljöer. KÀrleken Àr hÀftig mellan de passionerade hjÀltarna och vackra hjÀltinnorna, men gÄng pÄ gÄng gÄr de igenom prövningar. Men Àkta kÀrlek Àr alltid starkast och det finns ingenting den inte kan besegra.

Barbara Cartland (1901-2000) Àr den mest produktiva författaren i det tjugonde Ärhundradet. Vi har över 650 böcker frÄn Cartlands romantiska hand. Hennes böcker Àr översatta till 38 sprÄk, och med över en miljard sÄlda exemplar kan det inte lÀngre finnas nÄgon tvekan om att Barbara Cartland Àr en av vÀrldens största romantiker.


UpplÀsare: Ida Olsson
LĂ€ngd:

3.7

77 recensioner