(214)

Lyckliga gatan tur och retur

ljudbok och e-bok


Amits ankomst till Sverige nÀrmar sig. GÄrden Àr sÄ gott som fÀrdigrenoverad, Shirin har hyrt ut sin lÀgenhet i stan och skÀrgÄrdsretreatet Àr fullbokat hela sommaren. Ella kan knappt förstÄ hur bra allt blev till slut!

Men nÀr Amit anlÀnder möts de inte alls i den himlastormande Äterförening som Ella sett framför sig. Hon har svÄrt att tyda hans signaler samtidigt som hon sjÀlv har fullt upp med att planera dagarna pÄ gÄrden. Ella stöter dessutom allt oftare pÄ journalisthunken Ruben. Han Àr inte bara nyseparerad och kontaktsökande utan ocksÄ vÀldigt snygg. Varför bryr hon sig om honom nu nÀr Amit Àntligen Àr hÀr?

En sak Àr sÀker. Det var inte sÄ hÀr Ellas nya harmoniska skÀrgÄrdsliv, efter den livsomvÀlvande resan till Indien, skulle bli.

Lyckliga gatan tur och retur Àr uppföljaren till den rosade debuten En enkel till Indien och handlar om den Àdla konsten att omfamna nuet och lÀra sig leva mitt i det kaos som vi ibland kallar livet. Om naturens lÀkande krafter och att alla vÀgar, förr eller senare, leder oss hem.

CASSANDRA BRUNSTEDT Ă€r född 1987 och har arbetat som redaktör, redaktionschef och VD pĂ„ magasin som ELLE Decoration, ELLE mat och vin och Metro Mode. Idag Ă€r hon chef för innehĂ„ll och PR pĂ„ klĂ€dkedjan Indiska. Under en lĂ€ngre vistelse i Indien utbildade hon sig till yogalĂ€rare och har Ă€ven vidareutbildat sig till holistisk coach. Hennes debutroman, En enkel till Indien, blev finalist i Årets Feelgood 2022. Nu Ă€r hon aktuell med uppföljaren, Lyckliga gatan tur och retur.



4.0

214 recensioner

E

2024-05-06

En vÀldigt fin djuphet som ger reflektioner.

Maria

2023-10-20

Jag gillar verkligen upplÀsaren! mysig bok som trots sin feelgood karaktÀr gett mig mÄnga tankestÀllare.

Jeanette

2023-10-12

En hĂ€rlig vĂ€lgörande bok med stor portion feelgood! Gillade denna mycket mer Ă€n ettan. Det fĂ„r gĂ€rna komma en del tre. 😊