(80)

Lyckan inom dig

ljudbok och e-bok


För de allra flesta Àr Tina Turner en legendarisk sÄngerska och skÄdespelerska, men fÄ vet att hon ocksÄ praktiserar buddism sedan nÀstan femtio Är. Det hÀr Àr hennes personliga berÀttelse dÀr hon delar med sig av anekdoter och hÀndelser som prÀglat hennes liv. Hon berÀttar öppenhjÀrtigt om tillvaron som buddist och hur hon tack vare den buddistiska lÀran tagit sig igenom svÄrigheter och turbulenta perioder, och gjort det omöjliga möjligt.

Tina Turner vill förmedla att det Àr möjligt för alla att uppnÄ lycka och en stressfri tillvaro och hon förklarar pÄ ett lÀttförstÄeligt sÀtt de buddistiska principerna. Lyckan inom dig Àr en inspirerande bok som visar vÀgen till vÀlmÄende och hur man förverkligar sina drömmar.

***

TINA TURNER, född Anna Mae Bullock, har en karriĂ€r som sĂ„ngerska och skĂ„despelerska som strĂ€cker sig mer Ă€n sextio Ă„r tillbaka. Den musikaliska karriĂ€ren började med bandet Ike & Tina Turner Revue som hon hade tillsammans med sin dĂ„varande man, Ike Turner, och tillsammans skapade de mĂ„nga hits. Efter deras skilsmĂ€ssa 1978 drog hon sig undan rampljuset i mĂ„nga Ă„r. År 1986 skrev hon memoarboken I, Tina, som sedermera blev film och nominerades till en Oscar. Tina Turner har sĂ„lt fler konsertbiljetter Ă€n nĂ„gon annan soloartist i historien. Hon bor i ZĂŒrich tillsammans med sin man.



3.9

80 recensioner

Anonym

2024-02-23

Inspiration och förstÄelse i hög grad

Arisa

2024-01-07

VĂ€ldigt insiktsfull och fantastiskt klok kvinna đŸ„°

Maria

2023-06-24

Intressant att lÀra sig om djupet i denna begÄvade och ikoniska kvinna. kvinna.