(44)

Ljuset under ytan

ljudbok och e-bok


Skuggorna har förföljt Hanna MĂ„rlind i över tjugo Ă„r. Ända sedan den dĂ€r stormiga eftermiddagen ute i skĂ€rgĂ„rden, den som splittrade hennes familj och brĂ€nde fast bilder i hennes huvud som hon varken lyckas Ă„terkalla eller lĂ€gga bakom sig.

Minnena har förföljt Hanna till vÀrldstoppen i simhopp och sedan utför igen nÀr karriÀren dalade. Att bli mamma till Olivia har inte förÀndrat nÄgonting, och den enda utvÀgen tycks leda rakt in i det mörker hon sÄ lÀnge försökt fly ifrÄn.

John Haeger lÀmnade Norrland för tjÀnsten som polis i huvudstaden. Och för kÀrleken. Ingenting blev som han tÀnkt sig, men nÀr larmet gÄr ut över polisradion den hÀr natten ska allt förÀndras.

Snart Ă€r John indragen i ett fall som trotsar allt förstĂ„nd. Vanliga, ostraffade mĂ€nniskor förföljer en före detta elitidrottare. Det finns inga synbara kopplingar, inga motiv. ÄndĂ„ tycks de göra vad som helst för att ta livet av henne.

Stefan Stridh har arbetat som tv-producent i nÀrmare tjugo Är, huvudsakligen med underhÄllning och kriminaldokumentÀrer. Ljuset under ytan Àr hans debutroman.


UpplÀsare: Matias Holm
LĂ€ngd: