(2)

Livstecken

e-bok


''Min vÀn.Tiden har börjat om frÄn början. Vi gÄr frÄn ett. Till ett annat? Inte mig emot i sÄ fall. Slutet pÄ det förra Ärtusendet blev fruktansvÀrt för min del.'' Gunilla Linn Perssons sjÀlvutlÀmnande roman handlar om att gÄ igenom kriser - och att komma ut levande pÄ andra sidan. I ett rasande behov av att förstÄ och formulera sitt liv skriver hon brev till alla hon Àlskat och Àlskar, till alla som svek och till dem som stannat kvar. Vi följer med i brevskrivarens alla kÀnslokast - hon Àr ömsom förtvivlad, upprörd, rolig, elak, omtÀnksam och klarsynt. Romanen bÀrs upp av en röst totalt befriad frÄn förstÀllning. En röst som Àntligen, nÀr kriserna bedarrat, ger ifrÄn sig ett livstecken.

Gunilla Linn Persson har flera romaner och barnböcker bakom sig och Àr Àven verksam som dramatiker. Hon stÄr bland annat bakom den uppskattade TV-serien SkÀrgÄrdsdoktorn.



5.0

2 recensioner

sara

2022-05-21

Denna geniala bok har jag ÄtervÀnt till flera gÄnger. Jag tar smÄ smulor, ett brev hit ett brev dit. Som fin choklad. Jag tycker den har allt. Den Àr djupt personlig, frank, drÄplig, reflekterande, poetisk och sorglig - allt pÄ en gÄng - precis som livet nÀr det levs inifrÄn och ut, fullt ut.