(0)

Livor mortis

ljudbok


I ett sommarstugeomrÄde skjuts en ökÀnd brottsling. NÀr han kommer in till akutmottagningen Àr det kirurglÀkaren Klara Andersson som tar emot honom. Mannen har fÄtt livshotande skador och Klara kÀmpar mot klockan för att rÀdda honom.

Fredrika Ferm Àr fortfarande sjukskriven frÄn Jönköpingspolisen, men nÀr ett barn försvinner frÄn en förskola börjar hon undersöka vad som skett, och upptÀcker snart att det finns en koppling mellan skjutningen och försvinnandet. Trots polisledningens tydliga uppmaningar om att hon ska hÄlla sig ifrÄn fallen fortsÀtter Fredrika, vilket leder till att hon och Klara blir indragna i en historia som visar sig vara lÄngt mer farlig Àn de kunnat förestÀlla sig.

"Livor mortis" Àr den fjÀrde delen i spÀnningsserien om Klara Andersson, en ung och ambitiös kirurglÀkare som kÀmpar med att rÀdda liv i akutsalarna samtidigt som hon dras in i olika mystiska fall.

Serien utspelar sig i samma miljöer som deckarserien om ambulanssjuksköterskan Erik Sandström och Àr ett samarbete mellan Mikael Ressem och Ann-Charlotte Persson.