(233)

Livlinan

ljudbok och e-bok


NÀr den höggravida f.d. tennisstjÀrnan Suzze söker upp Myron Bolitar Àr hon förtvivlad. Hennes make, rockstjÀrnan Lex Ryder, har försvunnit sedan nÄgon ifrÄgasatt faderskapet pÄ Facebook. Nu behöver hon Bolitars hjÀlp. Kan han ta reda pÄ vem som vill henne sÄ illa? Och kan han hitta hennes make?

Det hÀr Àr inte första gÄngen sportagenten Bolitar blir anlitad som privatdetektiv och som vanligt kan han inte tacka nej. Jakten för honom till en bar dÀr han tycker sig skymta sin svÀgerska, som tillsammans med hans lillebror varit försvunnen i sexton Är. Vad var det som fick brodern och svÀgerskan att bryta med familjen? Och kan deras försvinnande kan ha ett samband med Lex Ryders?

Det visar sig att svĂ€gerskan har en nyckelroll i ett komplicerat fall med droger och organiserad brottslighet. Men Ă€ven bakom den vackra fasaden i Myrons familj finns djupa hemligheter. Är en vit lögn bĂ€ttre Ă€n den hemska sanningen? GĂ„r det att lĂ€ka skadorna efter tragedier i det förflutna? Vi fĂ„r lĂ€ra kĂ€nna nya sidor hos Myron och hur livet tar en annan vĂ€ndning nĂ€r tillvaron krackelerar.



3.9

233 recensioner

Krzysztof

2022-07-26

Bra mÄnga överraskande moments, men förutsÀtt avslut.

Mia-Marie

2022-06-21

Det som stör mig ofantligt Àr att översÀttarna ell upplÀsarna inte lÀst/ lyssnat pÄ tidigare böcker. NÄtt som i text ser likadant ut i alla, men som inte lÀses upp likadant. Tex de kriminella bröderna som heter Ash som i aska i första böckerna, heter nu Ache som i smÀrta.