(6)

Livet ut

ljudbok och e-bok


Iosifs sorg efter att hans sambo Almira dött i covid Ă€r tung att bĂ€ra. Den snart femĂ„riga dottern Joline – som han fick vetskap om först nĂ€r hon redan fyllt tvĂ„ Ă„r – Ă€r den som förgyller hans liv.

Marija tycker det Àr svÄrt att bli smÄbarnsförÀlder pÄ Àldre dar. NÀr Jolines syster dessutom vill bo hos dem, och ett barn dÀrmed blir tvÄ och sedan tre, prövas Marijas tÄlamod. Att ha hand om andras barn Àr en minst lika tuff utmaning som det var att acceptera Almira, sÀrskilt som Iosif har svÄrt att sÀtta grÀnser.

Trots alla utmaningar de stÀllts inför har Iosif och Marija ÀndÄ lyckats skapa sig ett liv tillsammans. Med ett husköp och ett stundande bröllop ser allting ut att Àntligen falla pÄ plats. Men bröllopsfesten blir en vÀrre mardröm Àn nÄgon av dem kunnat förestÀlla sig.

Livet utÀr den avslutande delen i triloginTresamheten. De bÄda föregÄende böckernaOch livet bara pÄgÄr(2022) samtTre liv(2023) har emottagits mycket vÀl av lÀsare.

Ingela Wadbring bor i AlingsÄs och arbetar sedan mÄnga Är som professor i journalistik vid Mittuniversitetet i Sundsvall. Förutom skönlitteratur har hon gett ut en stor mÀngd facklitteratur. Hon Àr ocksÄ verksam som konstnÀr och som konsult inom mediebranschen.


UpplÀsare: Anna Jönsson
LĂ€ngd:

3.7

6 recensioner

Nina

2024-02-02

Tredje boken levererar precis som de tvÄ innan. KÀrleken övervinner allt.