(0)

Längtan efter oss

ljudbok


Efter att ha lämnat sin sambo och ett prestigefyllt chefsjobb i modebranschen försöker Klara få ihop sitt nya liv.

Det känns osäkert både i det nystartade företaget och i hennes kärleksrelation. Samtidigt behöver hon hantera ytterligare upptäckter kring familjebanden på Rivieran.

Bland familjens saker i strandhuset i Menton dyker en ledtråd upp som avslöjar hemligheter om mörk rivalitet som försiggått bakom kulisserna i Monacos mytomspunna värld.

Kan hon få reda på mer kring vad som egentligen hände och de konsekvenser som så starkt påverkat hennes familj? En person som kan ha värdefull information hör av sig om att hjälpa till och kanske är det precis det stöd hon behöver.

Klara som tidigare låtit bli att känna efter upplever nu känslostormar på alla fronter. Hon längtar efter att landa i relationen med sina nära och få ordning på sin nya tillvaro – men kommer hon att lyckas?

"Längtan efter oss" handlar om att se vad som är viktigt, fortsätta även när det tar emot och om kraften som finns i nära relationer.

Boken som är den efterlängtade uppföljaren till debutromanen "Längtan efter mig", utspelar sig i Stockholm, Sörmland och på franska rivieran och är den andra fristående romanen i serien Klaras historia.

MARIA UGGELBERG bor i Vasastan i Stockholm men tillbringar mycket tid i Sörmland och i sitt älskade Provence. Hon är civilekonom och har en lång karriär som chef inom mode- och inredningsbranschen. Men hon har också valt att ibland ta pauser från det vanliga jobblivet för att skriva bok, utbilda sig till yogalärare och driva egen verksamhet. Maria brinner för att inspirera människor till att förstå sina styrkor, se sina drömmar och våga göra de förändringar som leder till det liv de innerst inne önskar.

Maria har tidigare gett ut boken "Allt är chefens fel – om att välja rätt chef för att må bra på jobbet".