(0)

Lägenhetsbordellen i Palma: En sann berättelse

ljudbok och e-bok


Denna lysande berättelse är lätt att läsa trots sin råa, raka form [..] Boken är fängslande och svår att lägga ifrån sig. Sällan beskrivs självdestruktivitet och den långa vägen för att kunna läka så äkta. Betyg 5/5. (Bibliotekstjänst)

Mika har just gått ut gymnasiet när hon och hennes bästa kompis bestämmer sig för att lämna den grå vardagen i Sverige. Tillsammans bosätter de sig i det svenska semesterparadiset Palma de Mallorca. Flytten ska bli en vändning, en flykt från droger, dåligt självförtroende och känslan av att leva i fel kropp. Men det blir inte som de tänkt sig. Mika blir kär i en manipulerande äldre man och börjar dessutom bråka med bästa kompisen. Efter bara några månader är pengarna tar slut och Mika tvingas ta jobb på en strippklubb. Det som skulle bli en drömresa förvandlas snabbt till ett helvete.

"Lägenhetsbordellen i Palma" är en sann berättelse om att bli såld och utnyttjad, mitt i svenska barnfamiljers favorit-turistmål. Det är också en berättelse om att bli utsatt för övergrepp i en kropp som inte känns som ens egen. Om att slå sig fri, och börja leva sitt liv igen.