(6)

La dolce vita - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Jag hÄller mina hÀnder runt hans hals och trycker Alessandros lÀppar nÀrmare mina. VÄra kyssar byts i ett ökat tempo ... Det enda han har pÄ sig Àr ett par tunna shorts i ett rutigt mönster. Det dröjer inte lÀnge förrÀn min hand letar sig mot öppningen av dem."

Han lever det ljuva livet. HĂ€r flödar erotiken, möjligheterna – och skrivandet. Till de dagliga rutinerna hör lunchen med vĂ€nnerna. Först delar de bröd och vin – sedan munnar i en alltid lika explosiv orgie. Dagarna fortsĂ€tter med att han trĂ€ffar Ă€lskare efter Ă€lskare. Och om kvĂ€llarna kommer hans Ă€lskade make hem – och delar med sig av sina egna erotiska Ă€ventyr.

Den unga erotikförfattaren lever lÄngt bortom normerna. Ingen ledsamhet finns i hans liv. Bara lyckan och en stor hunger efter orgasmer.

La dolce vita Àr en erotisk novell om ett polyamoröst leverne pÄ en plats dÀr allt Àr möjligt och tillÄts att vara det.

B. J. Hermansson Àr en av vÄra mest produktiva och populÀra författare av erotiska noveller och har översatts till flera sprÄk. BerÀttelsernas underliggande ton inspirerar gÀrna lÀsaren att tÀnka kring, och inte sÀllan ifrÄgasÀtta, vÄra etablerade förestÀllningar. Ofta gÀllande normer och sexualitet.


UpplÀsare: Adam Green
LĂ€ngd: