(114)

Kyssar och choklad

ljudbok och e-bok


Familjen Sterling har drivit chokladfabriken Sweet Dreams i generationer. Nu riskerar de att förlora den till banken, och det skulle vara en katastrof, inte bara för familjen utan för hela Icicle Falls. Kan Samantha, Àldsta dottern i familjen, komma pÄ ett sÀtt att rÀdda familjeföretaget?

Efter att hon brainstormat med sin mamma och sina systrar fÄr hon en idé. De ska anordna en chokladfestival! Tiden Àr knapp, men Sterlingkvinnorna Àr bestÀmda och staden stÄr bakom dem, sÄ allt borde gÄ som smort.

Eller inte ... Snarare verkar allt gÄ emot Samantha, och hennes mammas försök att hjÀlpa till gör inte saken bÀttre. Som om det inte vore illa nog ligger chokladfabrikens öde nu i hÀnderna pÄ hennes Àrkefiende Blake Preston, och bara det Àr nog för att hon ska söka tröst hos sina egna godsaker. Men kanske kan Blake övertyga henne om att det faktiskt finns nÄgot som Àr bÀttre Àn choklad.


UpplÀsare: Sanna Ji
LĂ€ngd:

3.8

114 recensioner

Maria

2022-08-05

UpplĂ€saren Ă€r FÖR seg, lĂ„ter som att hon gĂ„r pĂ„ lugnande. Försökte speeda upp farten men det blev inte heller bra. Synd.

mk061

2022-08-03

Mysig feelgood bok

mimmi6004

2021-09-19

Otroligt trÄkig inlÀsning