(97)

Kvicksand

ljudbok och e-bok


En fredagskvÀll i augusti 1996 ger sig de fyra vÀnnerna Fredrik, Johan, Andrea och Emma i vÀg till ett skoldisco i Uddevalla Folkets Park. Lokalen Àr full av folk och stÀmningen Àr hög, men efter en stund uppstÄr tumult. Johan har fallit blödande ner pÄ golvet. Han förs till akuten men hans liv gÄr inte att rÀdda.

NÀstan 25 Är senare blir polisen Klas Hagberg kontaktad av Fredrik, som vill att fallet med hans mördade vÀn ska tas upp igen. Han har kommit över ny information som han tror kan vara till hjÀlp. Klas, som snart ska gÄ i pension, Ätar sig motvilligt uppdraget och Àn en gÄng kommer vÀnnen Sara Douhan till hans hjÀlp. Det gamla mordet visar sig fortfarande vara öppet sÄr för mÄnga och det finns flera som inte vill att sanningen om vad som egentligen hÀnde den dÀr sommarkvÀllen kommer fram.

”Kvicksand” Ă€r den tredje fristĂ„ende delen i serien "Brottsplats Göteborg".

Sagt om tidigare böcker i serien:

”Ett djupdyk i boken och jag blev fast 
 Ni mĂ„ste verkligen lĂ€sa den hĂ€r boken.”

Annebannesbokhylla om Brottsplats 416

”Det hĂ€r Ă€r en bok som fĂ„ngade mig frĂ„n första sidan. En lite annorlunda deckare, som var riktigt spĂ€nnande. Ser fram emot nĂ€sta del i trilogin. Betyg 4 av 5.”

Sofias bokhylla om Brottsplats 416

”SpĂ€nnande kriminalhistoria med ovĂ€ntade vĂ€ndningar. SprĂ„ket Ă€r lika rappt som i Brottsplats 416 och tempot hĂ„lls uppe med de korta kapitlen.”

Boknjutaren om Timglas

”Den Ă€r riktigt spĂ€nnande och tempot och handlingen gör att man bara vill lĂ€sa mer och mer.”

Bettan bokprataren om Timglas


UpplÀsare: Ludvig Josephson
LĂ€ngd: