(0)

Kurran och Pigan flyger drake

e-bok


”Kurran och Pigan flyger drake” Ă€r ett sagolikt bilderboksĂ€ventyr av Lisa Moroni om vĂ€nskap, hopp och Ă„terförening. Hösten har blĂ„st in över Kurrans och Pigans skog och idag Ă€r det ett perfekt vĂ€der för drakflygning. Draken flyger högre och högre, men plötsligt blir det svĂ„rt att hĂ„lla fast den ... Kurran tappar taget och draken försvinner ivĂ€g med Pigan intrasslad i snöret! I förtrollande illustrationerna gĂ„r en hisnande och dramatisk fĂ€rd genom skogen. Det Ă€r ljuvlig höglĂ€sning för stora och smĂ„, om vikten av att aldrig ge upp och lĂ€ttnaden över att det inte alltid behöver vara sĂ„ hemskt som man tror.

LĂ€s ocksĂ„: "Kurrans skatt", "Kurrans och Pigans vinterĂ€ventyr", ”Kurran och Pigan rĂ€ddar en liten” och ”Kurran och Pigan pĂ„ djupt vatten”.

LISA MORONI Ă€r illustratör och författare och har bĂ„de skrivit och illustrerat egna och andras texter. Tillsammans med Eva Eriksson har hon bland annat gjort "Se upp för krokodilen" samt skapat böckerna om charmtrollet ”Julia”. De kritikerrosade böckerna om ”Kurran och Pigan” Ă€r hennes första helt egna bilderböcker.