(281)

Kryp

ljudbok och e-bok


Gro Àlskar att bo pÄ UngdomsÞen med andra ungdomar. De anordnar evenemang pÄ den lilla ön utanför Köpenhamns hamn och nÀr de en dag ska hÄlla en fest för ett populÀrt politiskt parti kommer Gros goda vÀn Frida till ön för att hjÀlpa till. Men nÀsta morgon Àr Frida borta. Har hon seglat tillbaka till Köpenhamn med nÄgon?

NÀr Frida hittas död Àr det REBEKKA HOLM, mordutredare vid Köpenhamnspolisen, som kallas ut. Rebekka slickar sina sÄr efter att hennes svenska pojkvÀn gjort slut med henne, men blev omedelbart uppslukad av den tragiska döden och vÀgrar ge upp nÀr hennes chef vill avsluta Àrendet som en olycklig ung kvinnas sjÀlvmord. En skicklig och engagerad rÀttsmedicinare leder Rebekka pÄ spÄret att nÄgot har gÄtt fruktansvÀrt fel fram till Fridas död, och snart letar hon rasande efter en djÀvulsk förövare gömd bakom namnet Diabolus. Vem Àr han? Var trÀffade Frida honom? Och varför börjar de som kÀnde Frida ocksÄ dö?

Alla ledtrÄdar leder till ÄtervÀndsgrÀnder - tills Rebekka fÄr hjÀlp frÄn en högst ovÀntad kÀlla.

KRYP Àr en skrÀmmande samtida kriminalhistoria om ond makt, gammal vÀnskap och sÄrbarhet som gÄr i arv. Och om en mördare som Àr redo att offra allt och alla för att aldrig bli avslöjad.


UpplÀsare: Sofia Pekkari
LĂ€ngd:

4.1

281 recensioner

MML

2024-01-12

JĂ€ttebra!!!!!

Erika

2023-12-26

Den bÀsta i den hÀr serien

irene

2023-12-23

SpÀnnande