(535)

Kronprinsessan

ljudbok och e-bok


Prinsessan Eadlyn har under sin uppvÀxt hört Àndlösa historier om hur hennes förÀldrar möttes och hur de föll handlöst för varandra. Hon har alltid tyckt att det lÄter vÀldigt romantiskt, men hon har inget intresse av att upprepa historien. Om det var upp till henne skulle hon helst aldrig gifta sig. Men en prinsessa fÄr inte bestÀmma sÄdana saker pÄ egen hand och Eadlyn kan inte fly frÄn sitt öde. Det Àr dags för henne att delta i Urvalet. Eadlyn Àr helt instÀlld pÄ att det för hennes del inte kommer att sluta med romantik, men nÀr tÀvlingen börjar visar det sig att en av deltagarna faktiskt kan vara den rÀtta. Och kanske ligger det dÀr lyckliga slutet inte sÄ lÄngt bort som Eadlyn alltid trott.

Kronprinsessan Àr den fristÄende fortsÀttningen pÄ Ceremonin, Eliten och Den utvalda, de tre första delarna i Kiera Cass omÄttligt populÀra och beroendeframkallande serie The Selection.


UpplÀsare: Frida Hallgren
LĂ€ngd:

4.2

535 recensioner

Tove

2022-08-03

Super bra och ganska ledsamt slut, men det gör det mer spÀnnande att lÀsa 5:an

Viktor

2022-03-09

Boken hÄller en fÀngslad rakt igenom

Elin

2022-01-05

NÀr man bokstavligt talat hatar huvudkaraktÀren Àr det svÄrt att gilla boken. Hur kan den underbara America ha uppfostrat en sÄn bortskÀmd liten snorunge som Eadlyn?!