(60)

Kronprinsessan

ljudbok och e-bok


En kvÀll strax före jul ringer telefonen hemma hos Charlotte Damgaard. Det Àr statsministern som vill erbjuda henne posten som miljöminister. Trots att hon just stÄr i begrepp att flytta med sin man Thomas och deras tvÄ barn till Uganda kan hon inte motstÄ erbjudandet.

VÀl i maktens centrum blir hon snart varse avigsidorna: medias bevakning, politiska intriger och partivÀnners svek. NÀr hennes tidigare sÄ lyckliga Àktenskap börjar krackelera tvingas hon till slut frÄga sig om priset ÀndÄ inte Àr för högt. Kronprinsessan Àr en fÀngslande skildring av en kvinnas dubbla roller. Kan man jÀmka samman ett lyckligt familjeliv med ett liv i rampljuset?

Hanne-Vibeke Holst – uppmĂ€rksammad för sin trilogi om Therese SkĂ„rup och den sjĂ€lvbiografiska "Min mosters migrĂ€n" – har skrivit en dagsaktuell och underhĂ„llande roman som kretsar kring avgörande frĂ„gor: Vilket liv vill man leva och till vilket pris? Trilogin om Therese SkĂ„rup har hittills sĂ„lt i över 350 000 exemplar!

”FĂ€rgstark underhĂ„llning i ett rasande tempo” JyllandsPosten

”Elegant och vĂ€lkomponerad roman om det politiska spelet... En imponerande berĂ€ttelse som man lĂ€ser i ett enda svep och samtidigt blir berörd av.” Information


UpplÀsare: Angela Kovacs
LĂ€ngd: