(186)

Krigsstorm

e-bok


#1 PÅ NEW YORK TIMES BESTSELLERLISTA

I den fjÀrde och avslutande delen av Victoria Aveyards Röd drottning-serie har Mare Barrow lÀrt sig sin lÀxa: Hon har blivit förrÄdd för sista gÄngen. Fast besluten att skydda sig sjÀlv och sina röda vÀnner stÄr hon redo att en gÄng för alla krossa den silverregim som tvingat folket pÄ knÀ i sÄ mÄnga Är.

Men det Ă€r en kamp som hon inte kan vinna pĂ„ egen hand. Ännu kontrolleras Norta av Maven Calore: en man besjĂ€lad av en övertygelse sĂ„ stark att han Ă€r beredd att förgöra allt och alla som kommer i hans vĂ€g. De röda och blandblodiga mĂ„ste resa sig, tillsammans. Och Mare behöver slĂ„ss sida vid sida med den man som krossat hennes hjĂ€rta, för att tillsammans störta Maven frĂ„n hans tron. Detta Ă€r tiden dĂ„ Mare slutligen mĂ„ste stirra sitt öde i vitögat.

Detta Àr tiden nÀr kriget blÄser fram, en tid nÀr allt och alla sÀtts pÄ prov, men nÀr inte alla överlever.

VICTORIA AVEYARD föddes i en smÄstad i Massachusetts, USA , och Àgnade en stor del av sin uppvÀxt Ät att fly till andra vÀrldar genom böcker och filmer. Hennes debutroman Röd drottning [Red Queen] gick rakt in pÄ förstaplatsen pÄ New York Times bestsellerlista och Universal Pictures köpte filmrÀttigheterna. Krigsstorm Àr den fjÀrde och avslutande delen av Röd drottning-serien, en serie som hittills har sÄlt i över en miljon exemplar.

»En sprudlande fantasifull thriller, dÀr romantik kolliderar med revolution, dÀr makt och rÀttvisa duellerar. Otroligt spÀnnande. Action - packad. Omöjlig att lÀgga ifrÄn sig.« USA TODAY

»Fantastiskt vÀrldsbygge, temperamentsfulla karaktÀrer och vÄghalsiga vÀndningar i intrigen.« THE GUARDIAN

»Perfekt för den som vill ha fantasy med övernaturliga förmÄgor, intriger och maktspel.« BOKTYCKE

»Var jag helt uppslukad av boken? Ja. Kunde jag lĂ€gga ifrĂ„n mig den nĂ€r jag vĂ€l började lĂ€sa? Nej. Betyg: 10 av 10.« MIN FANTASYVÄRLD



4.4

186 recensioner

Wilma

2023-07-25

Superbra!! Men hade önskat att den fanns att lyssna pÄ..

Pernilla

2022-04-11

AlltsÄ ok serie om man vÀl tar sig igenom den, var segt för mig med första boken..

Mia

2022-03-09

Undrar varför seriens del 3 och 4 ej finns som ljudbok????