(73)

Krigarkungens sal

e-bok


I slutet av andra boken, Det övergivna landet, blir Will och Evanlyn tillfÄngatagna av skandierna och nu vilar deras öde i hÀnderna pÄ Erak, deras fruktade ledare. HÀr kommer den spÀnnande fortsÀttningen i tredje boken ur serien Spejarens lÀrling.

SpejarmÀstaren Halt har svurit pÄ att rÀdda Will och Àr beredd att göra vad som helst för att hÄlla sitt löfte Àven om det innebÀr att han mÄste trotsa kungen. Halt blir bannlyst frÄn riket Araluen och utesluten ur Spejarnas sÀllskap. Han ger sig av för att leta efter Will. Snart möter han Horace som bestÀmmer sig för att följa honom. PÄ vÀgen blir de attackerade flera gÄnger av riddare, och Horace fÄr tillfÀlle att visa vad han gÄr för som slagskÀmpe.

Under tiden blir Will utsatt för en drog som raderar ut hans kÀnslor och tankar. Han blir mer och mer beroende av drogen och Àr pÄ vÀg att förvandlas till en viljelös slav. Ska Halt och Horace lyckas rÀdda Will innan det Àr för sent?

John Flanagan vÀxte upp i Sydney, Australien och drömde alltid om att bli författare. IstÀllet för böcker skrev han under mÄnga Är reklamtexter och utvecklade Àven en populÀr teveserie i sitt hemland. Serien om Will, spejarens lÀrling, var frÄn början en samling korta historier som Flanagan skrev till sin son, som var mycket mindre Àn alla sina kompisar. Han ville visa att det fanns sÄnt som var roligt att lÀsa och att man inte behövde vara stor och stark för att vara hjÀltemodig. (Numera Àr sonen stor och stark, men Àlskar fortfarande att lÀsa Spejarens lÀrling.) John Flanagan bor i en förort till Sydney med sin fru och skriver fortfarande pÄ nya delar till serien. Han har en son, tvÄ döttrar och fyra barnbarn.



4.2

73 recensioner

Adam

2024-04-09

saknas som ljudbok för nÄgon med grov dyslexi Àr det vÀldigt irriterande att jag inte kan lyssna pÄ den hÀr boken nÀr alla andra finns att lyssna pÄ

Nicci

2024-03-25

Bok bra men varför i hels**ke fattas alternativ för ljudbok nÀr resten av serien finns att lyssna pÄ? HÀr förlorar Nextory massa poÀng!

Malte😎😍😂

2024-03-21

Bajs shit kunde bara lÀsa den inte kunde lyssna jag har lyssnat pÄ 1 an och 2 an hittar inte 3 an tycker att den sÄg ganska roligt