(64)

Konsten att andas

e-bok


Konsten att andas En ovĂ€ntad förĂ€ndring kan vara som att andas in frisk luft – lite kyligt till att börja med, men som magi för bĂ„de kroppen och sjĂ€len ...

Sarah Moon hanterar livets alla problem genom att gestalta dem i sin satiriska serie Konsten att andas. Ofta speglar den verkligheten och bÄde hon och hjÀltinnan i serien genomgÄr fertilitetsbehandlingar. Att hennes man, Jack, skulle vara otrogen stod dock aldrig i nÄgot manus.

I efterdyningarna av Jacks svek flyr Sarah till den lilla kuststaden i Kalifornien dĂ€r hon vĂ€xt upp. VĂ€l dĂ€r tvingas hon möta sitt förflutna – en kĂ€nslomĂ€ssigt frĂ„nvarande pappa, förlusten av sin mamma och ett ovĂ€ntat band till Will Bonner, killen hennes hjĂ€rta slog för under high school-tiden men som aldrig ens sĂ„g Ă„t hennes hĂ„ll. Killen hon utan hĂ€mningar drev med i sina serier. Men Ă€ven han har genomgĂ„tt en del förĂ€ndringar. Och just som Sarahs hjĂ€rta Ă€r pĂ„ vĂ€g att lĂ€kas gör hon en minst sagt överraskande upptĂ€ckt.

FörÀndringarnas vindar har lett henne till denna oförutsedda nystart och allt hon kan göra Àr att sluta ögonen ... och bara andas.