(2)

Kolonin - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Eeva möter hans sandbruna blick, men inser att den Àr avlÀgsen och knappt kan fokusera. Som hennes. Lusten stÄr som ett rus kring dem, som en fysisk dimma, och allt hon kan tÀnka pÄ Àr hans kuk som spÀnner innanför kalsongerna."

Eeva Àr en av de första kolonisatörerna pÄ planeten Proxima B i solsystemet Alfa Centauri. Den första vÄgen av kolonisatörer ska vara unga, men det Àr först nu hon förstÄr varför. De ska reproducera sig och befolka kolonin. Eeva Àr inte redo att skaffa barn och hon avskyr tanken pÄ att ett datasystem ska vÀlja partner Ät henne. Plötsligt Àr hon instÀngd med en frÀmling som hon mÄste ligga med, men till hennes förvÄning Àr han riktigt snygg. Kan det vara sÄ att datasystemet vet exakt vilken typ av mÀn Eeva gÄr igÄng pÄ?

Vanessa Salt Àr en pseudonym för ett författarpar som lever nÄgonstans i Mellansverige. Vanessa finner inspiration till berÀttelserna pÄ sina mÄnga resor jorden över, dÀr heta exotiska platser ger nÀring till hennes erotiska fantasier. Hon skriver lÀttsamt och med humor om passionen som kan uppstÄ nÀr man minst anar det.