(7)

Knockad Romeo

ljudbok och e-bok


Vid ett tillfÀlle skrattade jag till sÄ hÀftigt att jag skvimpade ut en massa te i knÀet pÄ mig sjÀlv. Tycker verkligen om de hÀr böckerna! Johanna LindbÀck, Bokhora

Movits Àr skyldig bÀsta kompisen Ruben en STOR tjÀnst efter att han hjÀlpt Movits att bli ihop med drömtjejen (och skejtarproffset) Beata.

SÄ nÀr Ruben, som har Hollywood pÄ hjÀrnan, vill att de ska vara med i skolans uppsÀttning av Romeo och Julia Àr det bara för Movits att stÀlla upp, trots att han lider av svÄr scenskrÀck. Snart stÄr han inte bara pÄ scen inför 800 personer, han fÄr dessutom sitt hjÀrta krossat och blir inblandad i ett hemligt rymdprojekt som riskerar att fÄ vÀnskapen med Ruben att kraschlanda.

I Movits Linds liv finns inga smÄ missförstÄnd, bara episka pinsamheter.

Knockad Romeo Àr den andra boken om den störtsköna killen Movits Lind. Den första boken, KÀrlekspizzan kom 2013.

Johan Rundberg (född 1973) Àr författare, bosatt i Stockholm. Han debuterade som barnboksförfattare 2001 med bilderboken Hopplösa lillasyster. Boken KÀrlekspizzan nominerades till Barnens romanpris 2013 och 2015 kom den efterlÀngtade uppföljaren, Knockad Romeo. NÀr Johan inte Àr upptagen med att skriva böcker arbetar han med sport-TV.

Nu har jag lĂ€st ”Knockad Romeo” som Ă€r fristĂ„ende fortsĂ€ttning pĂ„ ”KĂ€rlekspizzan”. Vid ett tillfĂ€lle skrattade jag till sĂ„ hĂ€ftigt att jag skvimpade ut en massa te i knĂ€et pĂ„ mig sjĂ€lv. Tycker verkligen om de hĂ€r böckerna! Skitbra böcker, roliga och mysiga.

Johanna LindbÀck, Bokhora



3.9

7 recensioner

hannah

2021-02-18

jag gillade den !