(842)

Kattfisken

ljudbok och e-bok


"UnderhÄllning pÄ högsta nivÄ. Och galet spÀnnande!"

Pascal Engmanï»ż NĂ€r Frankie Larsson inser varför hans 5-Ă„riga guddotter Majken blivit förĂ€ldralös bestĂ€mmer han sig för att hĂ€mnas. Planen Ă€r vattentĂ€t och han blĂ„ser krogĂ€garen Sonny Musa Jalonen, kĂ€nd som Hövdingen av Stockholm, pĂ„ 12,4 miljoner. Det blir starten pĂ„ en svindlande flykt frĂ„n Stockholm till Island, Malmö, söderhavsön Kiribati och den smĂ„lĂ€ndska landsbygden.

TV4-stjÀrnan Anneli Anckargren Àr alltid beredd pÄ att kÀmpa med nÀbbar och klor för att behÄlla sin plats i rampljuset. Men nÀr skvallerreportern Malte Klarström hittas död pÄ en gata i centrala Stockholm, efter att ha hotat avslöja hennes förhÄllande med Hövdingen, mÄste hon för första gÄngen, bokstavligen, gÄ över lik för att fÄ som hon vill.

Influencern Julia Proper navigerar en tillvaro som framgÄngsrik bedragare mitt i det spanska svenskparadiset Marbella, lyckligt omedveten om att nÄgon Àr henne pÄ spÄren. Frankie fÄr ett tips om att hon kanske kan hjÀlpa honom i hans jakt pÄ hÀmnd och söker upp henne. Ett möte som vÀnder upp och ner pÄ hela Frankies tillvaro.

Vem gÄr det att lita pÄ i en vÀrld full av lögner, mord, sex, kÀndisskap, droger och sociala medier? Och vem Àr pÄ riktigt och vem Àr bara en kattfisk?


UpplÀsare: Jonas Malmsjö
LĂ€ngd:

4.0

842 recensioner

Ingrid

2024-05-02

😊😊

Zeljko

2024-04-30

4⭐...ser fram till nĂ€sta

Lena

2024-04-24

Älskar boken