(0)

Kanske ett mirakel

e-bok


Ibland kan man inte göra annat Àn att blunda och hoppas pÄ ett mirakel. SÄ Àr det för Ida, för just nu Àr allt verkligen kaos.

Först Ă€r det mamma. Som aldrig har nĂ„gra pengar och Ă€r helt upptagen av sin konst och sin nye kille. Nu ska hon dessutom vikariera som bildlĂ€rare pĂ„ Idas skola. Katastrof! Sen Ă€r det morfar. Som jobbar natt och dag för att fĂ„ uppfinningen klar till den stora tĂ€vlingen. Men han stör ju grannarna! SĂ„ nu sĂ€ger hyresvĂ€rden att han kanske mĂ„ste flytta, men vart ska han ta vĂ€gen? Katastrof igen! Och sist Ă€r det Alicia, som inte varit i skolan pĂ„ veckor. För hennes mamma har cancer. Det mĂ„ste vara jĂ€ttehemskt! Inte för att Ida bryr sig, för Alicia och hon har aldrig varit vĂ€nner. Eller? Tur att Ida har sin kompis Ufuk. Och hunden Börje! För allt Ă€r lĂ€ttare nĂ€r man Ă€r flera. Och just nu behöver Ida all hjĂ€lp hon kan fĂ„ 


VÀnskap, humor och tvÀra kast i den andra boken om Ida och Ufuk. Kanske ett mirakel Àr den fristÄende fortsÀttningen pÄ NÄn som jag.