(9)

Kanizsas triangel

ljudbok och e-bok


Ett brÄk bryter tystnaden i högskolebiblioteket i BorÄs. Alex tittar irriterat upp frÄn kursboken och försöker lyssna varifrÄn de arga rösterna kommer, men ljudet studsar mellan vÄningarna. Plötsligt hörs ett fruktansvÀrt skrik. NÄgon faller frÄn fjÀrde vÄningen.

NÀr Alex förstÄr att det Àr barndomsvÀnnen och den stora kÀrleken Erik som mött döden i biblioteket rasar hela vÀrlden samman. Vem har dödat Erik? Och varför hÀnde det just den 23e september? Datumet kan inte vara en slump och om nÄgon ville Erik illa sÄ Àr Alex sjÀlv i fara.

Alex bestÀmmer sig för att hitta mördaren. Jakten slingrar sig genom BorÄs, hem till barndomsbyn vid VÀtterns strand och vidare upp i Brahehus-ruinen dÀr dimman ligger tÀt och Àlvorna dansar. Vem vet vad som hÀnde för tre Är sedan? Och vem gÄr att lita pÄ nÀr inget Àr som det verkar vara?



3.6

9 recensioner

Johanna

2024-02-11

Hade tjĂ€nat pĂ„ ordentlig genomgĂ„ng av redaktör, flera smĂ„missar (som att huvudpersonerna har smartphones men köper bussbiljetter pĂ„ ”biljettkontor” lĂ„ngt efter att dessa lagts ner). Dock driven berĂ€ttelse och engagerat sprĂ„k, kan tĂ€nka mig att lĂ€sa mer av författarna!