(3)

Kampen mot tramset

ljudbok och e-bok


Fantasi och annat trams Àr det vÀrsta Loui och Rio vet. De Àr bÀsta vÀnner och har startat en vetenskapsklubb för att göra vÀrlden lite bÀttre. Men hur ska de tackla fantasin nÀr den plötsligt trÀnger in i verkligheten?

En kvÀll nÀr Loui och Rio har möte i klubben dyker det upp en underlig liten varelse som de inte hittar nÄgon vetenskaplig förklaring till. Och dagen efter Àr alla vuxna sÄ mÀrkligt deppiga. I tidningen stÄr det att en livs levande drake har dykt upp i stan. Vad Àr det som hÀnder? Har drakarna tinat upp ur permafrosten? Kan det vara drakgift som har gjort alla sÄ deppiga?

Sakta gÄr det upp för Loui och Rio att det inte bara Àr drakar som har lyckats förflytta sig frÄn fantasin till verkligheten. En massa andra helt pÄhittade och tramsiga monster har ocksÄ följt med. Ska Loui och Rio lyckas stoppa deras framfart innan det Àr för sent?

Kampen mot tramset Àr ett vilt Àventyr fullspÀckat med galna inslag och en hyllning till fantasin. BerÀttelsen Àr fyrfÀrgsillustrerad av graffitikonstnÀren Puppet, Daniel Blomqvist.


UpplÀsare: Johanna Westman
LĂ€ngd:

5.0

3 recensioner

Agnes

2024-04-01

Den Àr SÄÄ bra