(5)

Kaffe - erotisk novell

ljudbok och e-bok


"Hon flyter med och stÀnger av sina tankar nÀr Rosa, lÄngsamt med mÄlinriktat begÀr rör sina varma lÀppar och fuktiga kyssar ner över hennes mage. Hon stannar upp vid byxlinningen och öppnar knappen i Leas jeans. Ljudet frÄn gylfen som öppnas fÄr Lea att skÀlva av förvÀntan."

Lea bor i London, hon studerar creative writing och Àr tillsammans med James sedan nÄgra mÄnader tillbaka. Men James har en rumskamrat, den vackra Rosa. Och fast Lea inte brukar falla för kvinnor kan hon inte sluta titta pÄ Rosa i smyg. Kan inte sluta tÀnka pÄ hur det skulle vara att röra vid hennes mjuka, ljust bruna hud.

NÀr Lea sitter och skriver en dag kommer Rosa in i köket och rÄkar tappa sin kaffekopp. I sörjan av kaffespill och skÀrvor drar Rosa Lea nÀrmare sig och de möts i en första kyss. Det Àr bara början, och det Àr exakt lika underbart som Lea förestÀllt sig det.

"Kaffe" Àr en novell om kvinnlig njutning och en fantasi som blir sann, allt pÄ grund av en trasig kaffekopp.

Novellen Àr utgiven i samarbete med den svenska filmproducenten Erika Lust. Hennes mÄl Àr att skildra mÀnniskors natur och mÄngfald genom berÀttelser om passion, intimitet, kÀrlek och lust i en kombination av starka historier och erotik.

Bakom pseudonymen Beatrice Nielsen gömmer sig en erfaren dansk skribent och redaktör. Hon har skrivit flera erotiska noveller under samma namn.