(9)

Julius firar jul

ljudbok


Julius Ă€r orolig att han Ă€r kĂ€r i Elena. Han har varit kĂ€r förut sĂ„ han vet hur det kĂ€nns. Även om det var vĂ€ldigt lĂ€nge sedan typ nĂ€r Julius gick i ettan. DĂ„ var han kĂ€r i Linn. Det Ă€r han verkligen inte lĂ€ngre. Han trodde inte att han var kĂ€r i nĂ„gon annan heller. Men nĂ€r man tĂ€nker pĂ„ en person riktigt mycket - dĂ„ finns det en risk att man Ă€r kĂ€r.

Sedan Àr det en annan sak ocksÄ. Innan kunde Julius vara med Elena pÄ samma sÀtt som han kan vara med Isak. Till exempel: NÀr Julius och Isak Àr tillsammans spelar det ingen roll om nÄgot Àr pinsamt. BÄde Isak och Julius kan göra hur mÄnga pinsamma saker som helst. Men nÀr Julius Àr med Elena nuförtiden Àr det annorlunda. Han skÀrper liksom till sig. Hela han blir annorlunda...

I Julius firar jul, den femte boken i serien, gör nioÄrige Julius vad han kan för att dölja att han Àr kÀr. Det gÄr sÄdÀr. Som tur Àr Isak pÄhittig, och dagen innan jullovet tÀnker han ut en plan om hur Julius ska bli ihop med Elena och hur han sjÀlv ska bli ihop med den han Àr kÀr i.


UpplÀsare: Colin Svensson
LĂ€ngd: