(0)

Juletid i Storforsen

ljudbok


PÄ puben The New Moon i Storforsen avlöser julbord och quizkvÀllar varandra. Hit kommer gÀster frÄn bÄde nÀr och fjÀrran för den goda maten och julstÀmningens skull, men bakom kulisserna rÄder ingen julefrid. Anthony och Filippa som driver puben sliter frÄn morgon till kvÀll. Filippa balanserar pÄ grÀnsen till utmattning, dessutom med kÀnslan att hon inte rÀcker till för döttrarna. NÀr elvaÄriga Sofie fÄr nog och rymmer hemifrÄn den kallaste kvÀllen pÄ hela Äret stÀlls allting pÄ sin spets.

Vendela Àr gravid i sjÀtte mÄnaden och hÄller sÄ sakteliga pÄ att smÀlta in i den charmiga bygemenskapen dÀr alla stÀller upp för varandra, men nÀr Noel lovar bort sig som jultomte till halva Storforsen blir Vendela besviken. Hon hade sett fram emot en jul med extra allt tillsammans med sin Àlskling efter att inte ha firat jul alls under sina ensamma Är i Stockholm. Hur ska de lösa det hÀr?

"Juletid i Storforsen" Àr en feelgoodroman fylld av humor och vÀrme dÀr det Àr lÀtt att kÀnna igen sig kring hur hektiskt och kravfyllt det kan vara inför jul. Det Àr ocksÄ en berÀttelse om vikten av att vÄrda relationer och att prioritera det som Àr viktigast i livet.