(0)

Julestrid i bonusfamiljen

ljudbok


Sara Àr nu en sjÀlvstÀndig karriÀrkvinna, fast besluten om att inte bli sÄrad igen, och Altea Àr den outtröttliga fredsmÀklaren som efterstrÀvar harmoni till varje pris. De glÀds Ät byrÄns framgÄngar, och klienter strömmar till för att fÄ hjÀlp att skapa en jul utan konflikter trots separationer och nya familjekonstellationer. Men Saras och Alteas alltmer invecklade privatliv sÀtter lojaliteten till varandra och byrÄns framtid pÄ prov. Sara tar över rodret medan Altea fokuserar pÄ nya sambolivet och planeringen av den gemensamma julen.

Att barnen alltid har högsta prioritet i en separation Ă€r en av byrĂ„ns grundprinciper. Dock Ă€r det en sak att ge rĂ„d till andra, och en annan att sjĂ€lva leva upp till det. NĂ€r allt stĂ€lls pĂ„ sin spets under en kaotisk julmiddag ifrĂ„gasĂ€tter Sara och Altea sina prioriteringar för att omfamna det som betyder mest – familjen och vĂ€nskapen.

Med humor, hjÀrta och en pÄminnelse om julens budskap tar denna historia med oss pÄ en resa dÀr karaktÀrerna pÄ olika sÀtt navigerar i bonusfamiljens snÄriga djungel.