(6)

Jonnas bok

ljudbok


Vem har sagt att sex och kÀrlek Àr okomplicerat?

I den andra delen i Katerina Janouch serie om tre tjejkompisars sexdebut fÄr du trÀffa Jonna, vars liv trasslar till sig pÄ ett ovÀntat sÀtt. För vem har sagt att sex och kÀrlek Àr okomplicerat?

Jonna ger inte sÄ mycket för romantik. Hon tror inte pÄ nÄgra lyckliga slut: "UtÄt ser jag ut som en helt vanlig tonÄrstjej, men inuti Àr jag annorlunda. Man kanske kan kalla mig kÀrleksskadad, helt enkelt."

ÄndĂ„ hĂ€nder det saker hon inte kan förutse. Som dejten med Lucas, klasskompisen hon tussas ihop med. Och killen pĂ„ nĂ€tet, som verkar se rakt in i henne med sina frĂ€mmande, lockande ögon. En vĂ€nförfrĂ„gan som kanske inte Ă€r sĂ„ oskyldig som den först verkar? Och en klasskompis som visar sig ovĂ€ntat rolig att vara med. Plötsligt finns dĂ€r tvĂ„ personer som upptar Jonnas tankar. Och nu uppstĂ„r ett nytt problem: Vem ska hon egentligen vĂ€lja?

"Jonnas bok" Àr den andra delen i en serie om kompisarna Amanda, Jonna och Saga, som nu Àntligen finns som ljudbok. Om kÀrlek och första sexet. Om lÀngtan och lust. Om hur det kan vara att mista oskulden och samtidigt hitta sig sjÀlv.


UpplÀsare: Julia Bohman
LĂ€ngd: