(226)

Jarastavens vandring 2 - Ondskans tecken

ljudbok


JARASTAVENS VANDRING

En historisk serie i Margit Sandemos och Jean Auels anda fylld av dramatik, magi och romantik.

Jarastavens vandring utspelar sig i folkvandringstid i Skandinaviens sydligaste delar. Serien riktar sig till alla som Àlskar storslagna Àventyr med historisk anknytning, het romantik och den tidlösa kampen mellan gott och ont.

Onda tider har drabbat BÀckakorsets by. FrÀmmande krigare gÄr till attack och byns mÀn dödas brutalt. Siri, som Àr byns Völva, inser att fienden Àr övermÀktig och att hon och hennes vÀnner mÄste finna en ny och trygg boplats. Men vart ska de ta vÀgen?

Tiden Àr knapp. Siri vet att hennes fiende, den onda Völvan Grina, söker hÀmnd. Grina har fÄtt en ondsint bundsförvant, och Siri ser i sina syner hur Grina blir allt mÀktigare i Völvakonst. Tillsammans med sin nye herre tÀnker Grina göra allt för att krossa Siri och barnet hon bÀr...

Ondskans tecken Àr andra delen i Jarastavens vandring. Den unga Siri Àr dotter till en mÀktig medicinkvinna, en Völva. Under en fientlig attack kidnappas hon av frÀmmande krigare och tvingas kÀmpa för att överleva. Hennes kunskaper som Völva Àr farliga och hon tvingas dölja vem hon Àr för att inte bli dödad.

Saga Borg Àr en pseudonym för tre personer: Diane Alfredhsson, Carola Jonsson och Jesper Svensson.



4.3

226 recensioner

Sandra

2022-05-29

SÄ fantastiskt bra story. Völvor, runor, magi och kampen för överlevnad i en spÀnnande mix. Rekommenderar verkligen den hÀr boken!

Marie

2021-08-16

Fortsatt lika spĂ€nnande och otroligt bra😃 och upplĂ€serskan gestaltar karaktĂ€rerna fantastiskt bra och medryckande. Nu dyker jag in i nĂ€sta del😊

Eva-Britt

2021-07-19

Bra