(4)

Japansk grillning : Yakitori, yakiniku och koreansk BBQ

e-bok


Jag vill Àta ALLT i den boken. Jonas har verkligen tagit grillningen till en ny högnivÄ.

Allt om Mat

Boken Àr mer Àn en vanlig kokbok, det Àr en studie i ett sÀtt att leva och Àta som verkligen inspirerar till sköna grillkvÀllar i goda vÀnners lag.

I Form

Ingen annan grillning ger lika mycket resultat för lika lite anstrÀngning som den japanska. Tillbehören och sÄserna tar minuter att förbereda och köttet sekunder att grilla. De smÄ bordsgrillarna Àr enkla, portabla och sÄ billiga att vem som helst kan tillaga festmÄltider i parker, pÄ balkonger eller till och med inomhus.

Det Àr Àven ett oerhört socialt sÀtt att Àta. Alla hjÀlps Ät, man strÀcker sig efter tillbehör, pratar, plockar och dricker i timmar tills man Àr sÄ full av skratt, och blaskig iskall lager, att man mÄste hÄlla sig i golvet för att inte trilla av.

Men japansk grillning handlar inte bara om maten, det Àr ocksÄ en mindfulnessövning. RÄvaror, porslin och verktyg vÀljs med omsorg och nÄgot sÄ enkelt som en bit kyckling, lite salt och eld kan med hjÀlp av lite övning, rÀtt teknik och att vara totalt engagerad i nuet transformeras till nÄgot sublimt.

Jonas Cramby Àr matskribent i bland annat Café Magazine och Metro. Han har gett ut fyra mycket hyllade kokböcker: Texmex frÄn grunden, Texas BBQ, Mackoroch Taco loco. Böckerna har getts ut i flera lÀnder över hela vÀrlden.

Jonas Cramby prickar av nÀsta matlagningstrend.

UmeÄ Tidning

Kul, inspirerande och sÀkert mycket gott.

Buffé

Jonas Cramby slÄr ett slag för enkel men kvalitativ grillning.

Allt om Vin

I Jonas Crambys nya bok Japansk grillning stÄr allt du behöver veta för att lyckas.

Lantliv

Det mĂ€rks att det Ă€r en erfaren skribent som med penna och svett skapat boken. Sida efter sida slungas lĂ€saren mellan enastĂ„ende bilder, informativa stycken och framför allt: frĂ€mmande – men mycket inspirerande recept.

Dalarnas Tidning

HÀftig och inspirerande matkonstbok för sÄvÀl mat- som grillnördar. Boken Àr mer Àn en vanlig kokbok, det Àr en studie i ett sÀtt att leva och Àta som verkligen inspirerar till sköna grillkvÀllar i goda vÀnners lag.

I Form

Glöm villatrÀdgÄrdarnas maffiga statussymboler och de senaste Ären allt större köttstycken. NÀr du grillar japanskt Àr det enkla, portabla grillar som gÀller. SÄ enkla att vem som helst kan tillaga en festmÄltid.

Allt om Mat

Japansk grillning av Jonas Cramby tar den matintresserade till andra sidan klotet, dÀrman grillar gott med lite anstrÀngning. Förutom recept pÄ koreansk bbq, yakitori, yakiniku och izakaya lÀr man sig konsten att grilla som en i mindfullness.

Blekinge LĂ€ns Tidning