(0)

Jannica Brandt, del 1 & 2

e-bok


Jannica Brandt vid enheten för grova brott i södra Stockholm Àr en karismatisk och viljestark utredare. Hon rÀds inte en utmaning, och tar ibland ovanliga vÀgar för att lösa en svÄrknÀckt gÄta och hitta rÀtt gÀrningsman.

Mörkret inom honom skildrar hennes första fall, dÀr hon kastas rakt in i hetluften nÀr hon tillsammans med kollegan Niklas Fridh tar upp jakten pÄ en samvetslös mördare. Fallet blir i allra högsta grad personligt, och nÀr det visar sig att mördaren har en koppling till ett olöst fall Niklas aldrig kunnat slÀppa tar utredningen en ovÀntad vÀndning.

I Det hon slÄss för drabbas en framstÄende advokatfirma av ett inbrott, och nÀr en anstÀlld mördas inser Àgaren Mats Cronstedt att nÄgon kommit över en livsfarlig hemlighet - och att han sjÀlv riskerar att bli mördarens nÀsta offer. Jannica Brandt tar kommandot över utredningen, och de avslöjanden som görs skapar ringar pÄ vattnet lÄngt utanför Sveriges grÀnser.

ANDREAS EK Àr brandman och före detta kriminaltekniker. I den populÀra serien om utredaren Jannica Brandt utforskar han gÀrningsmannens psyke och mentalitetgenom nervkittlande och trovÀrdiga mordgÄtor. Jannica Brandt 1 & 2 samlar de tvÄ första böckerna i serien - Mörkret inom honom och Det hon slÄss för - i en volym.