(22)

Jagad prinsessa/Dolda skatter

e-bok


Jagad prinsessa

Jagad av fans och paparazzi pĂ„ ett lyxhotell kastar sig prinsessan Mariama Mandara in genom nĂ€rmsta dörr. Snopet upptĂ€cker hon att det Ă€r lĂ€karen Rowan Boothes svit – en man hon haft Ă„tskilliga duster med, men trots det Ă€r plĂ„gsamt attraherad av.

Rowan har ingen lust att hjĂ€lpa prinsessan, han har inte mycket till övers för arroganta kungligheter. Men omstĂ€ndigheterna gör att han tvingas tĂ€nka om – de hittar nĂ€mligen en övergiven bebis under en serveringsvagn. Plötsligt mĂ„ste de samarbeta för att hantera den mĂ€rkliga situationen. Rowan upptĂ€cker snart att bakom fasaden döljer sig en varm, Ă„trĂ„vĂ€rd kvinna, och Mariama inser att det kommer bli svĂ„rt att skiljas bĂ„de frĂ„n den lilla flickan och frĂ„n Rowan 


Dolda skatter

För att hitta en slÀktklenod som varit försvunnen i Ärhundraden mÄste Vicki St. Cyr ta hjÀlp av en skattjÀgare. Lotten faller pÄ Jack Drummond, en man som hon hade ett kortare förhÄllande med en gÄng. I det nÀra samarbetet fÄr hon allt svÄrare att koncentrera sig pÄ jakten och lÀgger mer och mer fokus pÄ den grubblande Jack.

Att dyka efter skatter pÄ havets botten Àr vardagsmat för Jack, desto svÄrare blir det att förhÄlla sig till Vicki. Han har inte glömt hur han sex Är tidigare överrumplades av kÀnslorna han hade för henne, och hals över huvud flydde. Nu kan Jack inte förneka att det fortfarande brinner en eld nÀr han ser pÄ henne. Men kan han vara starkare den hÀr gÄngen och kanske hitta den största skatten, i form av kÀrlek?