(2)

Jag vill ha ett monster

e-bok


"Med en ovÀntad och humoristisk knorr pÄ slutet har Elise Gravel gjort en bok dÀr bilderna i skön samklang med texten för berÀttelsen framÄt. Jag vill ha ett monster! Àr en bok som kommer att attrahera mÄnga barn." Dag Hedberg, BTJ

– Alla mina kompisar har monster som husdjur. Lisa har en ogg, Simon har en slurp, Alice har en knöpis. Jag vill ocksĂ„ ha ett, sĂ€ger jag till pappa. SnĂ€lla, snĂ€lla, snĂ€lla, jĂ€ttesnĂ€lla, superdupersnĂ€lla!

– Vi har inte plats för ett monster, svarar pappa och stĂ€ller massor av motfrĂ„gor. Vem ska ta hand om det? Vem ska mata det och plocka upp bajset?

– Det ska jag göra. Jag Ă€r nĂ€mligen en monsterexpert!

Äntligen fĂ„r Holly sitt alldeles egna monster. Som hon har lĂ€ngtat! Hon ska ska mata, rasta och ta hand monstret, det har hon lovat pappa. Men det Ă€r inga problem, för monsterungar Ă€r det roligaste och gulligaste som finns.

Fast det Ă€r klart, de gör inte alltid som man sĂ€ger. Och sen vĂ€xer de sĂ„ snabbt 


Elise Gravel har skrivit och illustrerat fler Àn trettio böcker och Àr en mycket uppskattad bilderboksskapare i hemlandet Kanada.

"Elise Gravels ”Jag vill ha ett monster!” (6-9 Ă„r) Ă€r en bedĂ„rande bilderbok med monster söta som karameller men busiga som - just det - smĂ„ monster." Eskilstuna-Kuriren

"Jag Àr ett monster!" Àr en bok som kommer att attrahera mÄnga barn.

Dag Hedberg, BTJ



4.5

2 recensioner