(415)

Jag vet en hemlighet

ljudbok och e-bok


I ett hus dekorerat med skrÀckfilmsaffischer hittas en ung kvinna död. Hon ligger pÄ sÀngen i sitt sovrum med tvÄ blodiga kroppsdelar i handen. Kriminalinspektör Jane Rizzoli och rÀttslÀkaren Maura Isles kallas till mordplatsen, men inte ens nÀr de stÄr inför det lemlÀstade offret lyckas de komma fram till hur mordet gÄtt till.

Gradvis leder utredningen tillbaka till ett annat uppmĂ€rksammat fall som synbarligen lösts mĂ„nga Ă„r tidigare. Men nĂ€r Ă€nnu ett mordoffer pĂ„trĂ€ffas under makabra omstĂ€ndigheter klarnar lĂ€nken mellan de mördade. Var det fel person som fĂ€ngslades för sĂ„ mĂ„nga Ă„r sedan? Är den verkliga gĂ€rningsmannen fortfarande fri och har börjat vĂ€lja nya offer?

En kvinna vet att hon Àr utsedd till mördarens nÀsta offer. Och att hon Àr den enda som kan hjÀlpa Rizzoli och Isles att fÄnga honom.

Men hon vet ocksÄ en hemlighet som hon inte fÄr avslöja ...

Tess Gerritsen Àr lÀkare och internationell bestsellerförfattare. Hon har en BA i antropologi frÄn Stanford University, studerade medicin vid University of California, San Francisco och började skriva medan hon var mammaledig frÄn sitt arbete som lÀkare. Hennes första roman publicerades 1987.

Hennes böcker har givits ut i 40 lÀnder och sÄlts i över 30 miljoner exemplar. Hon har idag gÄtt i pension frÄn sin praktik och skriver nu pÄ heltid.

Gerritsen Ă€r bosatt i Maine, USA och Jag vet en hemlighet Ă€r hennes senaste roman i serien ”Rizzoli & Isles”

”En bok thrillerĂ€lskare mĂ„ste lĂ€sa och en av Tess Gerritsens hittills bĂ€sta romaner.” – San Francisco Review of Books

”Förbered dig pĂ„ en spĂ€nnande tripp full av ovĂ€ntade vĂ€ndningar och förnĂ€mlig prosa.” – Library Journal

”Gerritsen skriver utsökt och boken Ă€r Ă€nnu ett förstklassigt bidrag till serien.” – Associated Press

”En trollbindande roman ... som odiskutabelt kommer att tillfredsstĂ€lla bĂ„de Rizzoli och Isles trogna beundrare och nytillkomna lĂ€sare.” – Publishers Weekly


UpplÀsare: EvaMaria Oria
LĂ€ngd:

4.0

415 recensioner

anna

2023-08-03

bra

irene

2023-04-04

SpÀnnande hemsk

Jo

2022-09-22

Inte lika bra som tidigare böcker i serien tyvÀrr