(639)

Jag kommer att hitta nyckeln

ljudbok och e-bok


"Jag kommer att hitta nyckeln" Àr första delen i en serie pusseldeckare av författarduon bakom Lars Kepler.

Privatdetektiv Julia Stark fÄr ett ovÀntat besök pÄ kontoret av en man. Han Àr en av Àgarna till ett framgÄngsrikt familjeföretag. Dagen innan hade de haft bolagsstÀmma och middag pÄ godset i VÀsternorrland. PÄ morgonen hittade han ett fotografi i sin telefon pÄ en bunden, blodig man med en sÀck över huvudet.

PÄ grund av alkoholrelaterad minnesförlust har han ingen aning om var bilden kommer ifrÄn och vill dÀrför anlita Stark detektivbyrÄ för att ta reda pÄ om det Àr han som Àr förövaren innan polisen kopplas in.

Julia ber sin exman Sidney Mendelson att ta ledigt frÄn Norrmalmspolisen och följa med henne till skogarna. Hon vet att hon kommer att behöva hans hjÀlp och drömmer samtidigt om att pÄ nÄgot sÀtt vinna tillbaka hans kÀrlek.

Julia och Sidney tas emot som gÀster pÄ det överdÄdiga godset och börjar leta efter sanningen medan de Àter middagar och umgÄs med alla familjemedlemmar som teoretiskt sett skulle kunna vara iblandade i mordet.

LÀsaren ges möjligheten att med sin egen mÀnniskokÀnnedom, iakttagelseförmÄga och sitt logiska tÀnkande leta efter nyckeln till gÄtan tillsammans med Julia Stark.

"Författarna Àr lysande stilister" Dagens Nyheter


UpplÀsare: Julia Dufvenius
LĂ€ngd:

3.4

639 recensioner

Anonym

2024-05-02

Alex Àger! Vilket slut !

Annette

2024-05-02

Njaaa

Jan

2024-04-24

Bra bok