(0)

Ivars tomrum

e-bok


Ivars uppgift Ă€r att vakta tomrummet nĂ€r mamma och pappa Ă€r pĂ„ jobbet. Det Ă€r ett stort rum med gott om plats för vad som helst. DĂ€rför vill mĂ„nga köpa tomrummet. Varje dag kommer nya spekulanter. En bagare vill bygga ett berg- och dalbanebageri, en brevbĂ€rare drömmer om en kĂ€rleksbrevsfabrik, en turistchef vill ha ett monsterhotell, en sömnforskare en sovmorgonskog 
 Drömmarna Ă€r hisnande och den ena spekulanten bjuder högre Ă€n den andra. Tusen kronor! Hundra tusen! En miljon! En miljard! Men en dag kommer tvĂ„ spekulanter som inte liknar de andra 


Ett fantasifullt, finurligt bilderboksÀventyr skrivet med stor sprÄkglÀdje och underfundig humor. Bilduppslagen flödar av fÀrg och drömlika infall.

Isabella Nilsson Àr författare, översÀttare och essÀist. Hon debuterade med ungdomsromanen Verklighetsprojektet 2011. TvÄ av hennes verk har nominerats till Nordiska rÄdets pris: diktsamlingen Nonsensprinsessans dagbok (2019) och essÀsamlingen En bok för ingen (2022). Ivars tomrum Àr Isabella Nilssons första bilderbok.

Marika Maijala Àr en internationellt uppmÀrksammad konstnÀr, författare och bilderboksskapare bosatt i Helsingfors. Hon har fÄtt ett flertal prestigefyllda utmÀrkelser och Àr sedan 2017 nominerad till ALMA-priset.